Helsingborgs Gårdsbutiks köpvillkor

Frakt & Logistik

Vi skickar med PostNord och leveranstiderna är mellan 2-5 arbetsdagar. Vi står för transportrisken från vårt lager till dig (det vill säga skadad eller bortkommen vara). Observera att du vid eventuell reklamation måste spara emballaget för att anmälan ska vara giltig. Kunden äger risken vid eventuell retur till oss. OBS. KUNDEN STÅR FÖR RETUR KOSTNADERNA!

Kontakta oss på kontakt@helsingborgsgardsbutik.se för att ordna en retur 🙂

Priser & Produkter

Alla priser inkluderar moms om inte annat anges särskilt.

Vi förbehåller oss rätten att justera priserna på motsvarande sätt om det sker momsförändringar.

Vi strävar efter att hålla pris- och tillgänglighetsinformationen om produkterna i onlinebutiken aktuell och korrekt, men kan inte garantera eller ansvara för informationens riktighet eller produkternas tillgänglighet. Om ett pris som visas i onlinebutiken är uppenbart felaktigt, förbehåller vi oss rätten att häva avtalet. Priset anses vara klart felaktigt om det avviker märkbart från den normala prisnivån för motsvarande produkt. Detta gäller även om kunden borde ha förstått att priset är felaktigt på annat sätt (till exempel om priset är 0 kronor).

Fraktkostnader kan tillkomma enligt fraktvillkoren. Inga andra skatter eller avgifter tillkommer.

Om det finns felaktigheter kring pris eller lagerstatus kan köpet hävas.

Om varan är restnoterad eller utgått kan vi ta bort produkten från beställningen eller föreslå en ersättningsprodukt.

Garanti

Vi på Helsingborgs Gårdsbutik är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativt djurfoder till våra kunder. Vi förstår dock att det kan finnas situationer där en produkt kanske inte uppfyller dina förväntningar. För att säkerställa att du alltid är nöjd med ditt köp erbjuder vi följande garantier:

  1. Kvalitetsgaranti Vi garanterar att allt djurfoder som vi säljer är av högsta kvalitet. Om du upplever några problem med kvaliteten på produkterna du köpt, vänligen kontakta oss så snart som möjligt så att vi kan rätta till problemet.

  2. Återbetalningsgaranti Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp, kan du returnera produkten inom 14 dagar för en full återbetalning. Var vänlig och kontakta oss för instruktioner om hur du ska gå tillväga för att returnera produkten. KUNDEN STÅR FÖR RETUR KOSTNADERNA!

Vi på Helsingborgs Gårdsbutik är engagerade i att erbjuda högkvalitativt djurfoder och exceptionell kundservice till våra kunder. Om du har några frågor eller problem, var vänlig kontakta oss så snart som möjligt så att vi kan hjälpa dig.

Ångerrätt

 

Kunden har rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar från det att beställningen mottas. Det är viktigt att returen registreras och varan återlämnas inom 14dagar från det att beställningen mottagits. Produkten bör skickas tillbaka i en kartong för att vara skyddad under transporten och ska även helst vara i sin originalförpackning. Returfraktsedeln får inte klistras direkt på produkten vid retur och kunden står för returen. 

Kontakta alltid oss via e-post före retur på kontakt@helsingborgsgardsbutik.se . Om du häver köpet enligt dessa punkter återbetalas varan inom 14 dagar från den dag vi mottagit den.

Swish

Vi använder oss av Swish som betalningsmetod i svenska kronor. Återbetalningar sker också via Swish.